Purgatorie forløbet

Nutara har nytolket arbejdet med laster og dyder i den vestlige/kristne tradition. Et arbejde der kan føres tilbage til Platons bog: "Staten" fra år 400 før vores tidsregning.


Når Nutara har kaldt sin tilgang for "Purgatorie forløbet", så er det med henvisning til Dantes: "Den guddommelige komedie", hvor "Purgatoriet" er det 2. rige, som Dante besøger sammen med sin første vejleder Vergil og som på latin betyder 'renselsessted'.


Modsat 1. rige: "Helvedet", hvor der ikke er nogen 'anger', ikken nogen lyst til at udvikle sig, så er "Purgatoriet" stedet, hvor man har modet til at se ind i sig selv og få gjort noget ved det, der er svært.


Herudover er Nutara's  'Purgatorie forløb' karakteriseret ved, at man også kommer rundt om dyderne:  det, der skal støtte os, det vi vil have mere af (hvilket i Dantes komedie svarer til at betræde 3. rige: "Paradiset").


Nutara's 'Purgatorie forløb' består af 14 videoer, 14 spørgeark, 14 Zoomgange og 2 gange, hvor vi mødes 'live'. De, som vælger at deltage i forløbet, får som bonus Nutara's komplette tolkning af Dantes komedie - i et moderne psykospirituelt perspektiv (7 videoer).


En gennemgang af Nutara's 'Purgatorie forløb' findes i videoserien: "Lær at elske dig selv - ubetinget!" (video 2 og 3) og i videoserien: "Psykospirituel udvikling". Serierne er en freebies og kan rekvireres på dette site under fanebladet: 'Freebies'.


Nutara's samlede koncept - se under fanebladet: 'Om mig og mit arbejde'.
Specialtilbud:

Nutara's Purgatorie forløb udbydes nu som et prøveforløb (Beta-udgave) til den HALVE PRIS og det er 'først til mølle'. Interesseret?! Send en mail herom under fanebladet: kontakt