Den 12. maj 2020 kl. 5.30 vågnede jeg op og vidste, hvad historien om Adam/Eva og menneskets søgen handlede om!


Mine forældre gav mig navnet Torben. Mit spirituelle navn er Nutara - et navn jeg fik under løb på Vestegnen i 1994.


Jeg er ikke religiøs. Tilhører ikke en religion; abonnerer ikke på en bestemt trosretning.


Jeg er  psykoterapeut, spirituel lærer og autodidakt kunstner.


Jeg føler, at jeg står i gæld til: Martinus, Rudolf Steiner, C. G. Jung, Søren Kierkegaard, N.F.S Grundtvig, Niels Bohr og OshoLidt mere om mig:

 

Jeg er født på fødselsanstalten i Århus den 2.-10. 1951. Opvokset i en ganske almindelig kernefamilie i Rødovre. Er den ældste af 3. Min far var civilingeniør og rejste på verden. Min mor sluttede sit arbejdsliv som HK'er. Tilværelsens religiøse/ spirituelle side optog ikke familien.

 

Jeg har læst Sundhedspædagogik på DPU (Danmarks Pædagogiske Universitet) og har deltaget i mange kurser/foredrag i filosofi, psykologi og kunsthistorie på folkeuniversitetsniveau. Er oprindeligt uddannet som folkeskolelærer med hovedfag i dansk og religion. Blev senere uddannelsesplanlægger og merkonom i kommunikation. Indenfor det 'alternative' er jeg Jungiansk Kunstterapeut, Gensidig terapeut og er certificeret NLP-træner (den 5 årige). Har mediteret i ca. 45 år.


Da jeg var på arbejdsmarkedet, arbejdede jeg primært indenfor det pædagogiske område, hvor jeg har virket som lærer, værkstedspædagog og haft 2 lederstillinger. Fra 1999 til 2006 var jeg projekt-/kurusleder i et kommunalt arbejdsmarkedscenter. Har virket som psykoterapeut siden 1996.

 

Som autodidakt kunstner eksperimenter jeg med mix-medie billeder, laver skulpturer/ installationer og skiver teaterstykker. Kunsthjemmeside: www.risbergart.com

 

Namasté