Om mig og mit arbejde

NutaraSpirituel vejleder 


Psykoterapeut


Jeg kom 'hjem' (nåede den 5. bevidsthedstilstand) den 12. maj 2020. Har efterfølgende erfaret, at der er to yderligere tilstande.


Har siden da omsat den indsigt, som denne erkendelse gav mig, til de videoer og tekststykker som du finder på denne hjemmeside. 


Har bestræbt mig på at være 'pædagogisk', dvs. at holde mig til et emne af gangen og har ønsket at videoerne var på max 10 min, da jeg har erfaret, at det kan være svært at koncentrere sig længere.


Herudover har jeg udviklet nedenstående koncept, som jeg nu arbejder ud fra (læses nedenfra):Væren, Er-hedEnergiarbejde

(Spirituelt)


----------------------------


Purgatorie forløbet

Arbejde med kollektive fællesmenneskelige temaer

(Psyko-/spirituelt)


Arbejde med personlige temaer

(Primært psykoterapeutisk)
Beskrivelse:


Konceptet henvender sig til mennesker, der arbejder med personlig udvikling og som gerne vil videreudvikle sig psykisk og spirituelt.


Udover at deltagerne bearbejder personlige temaer, rundes tematikker, der indgår i den kulturkreds, vi er en del af (Purgatorie forløbet).


Purgatorie forløb bygger på viden og erfaringer, der er gjort indenfor vestlige civilisation og hvis oprindelse kan føres tilbage til 400 før vores tidsregning.


Efter Purgatorie forløbet har man mulighed for at fordybe sig yderligere i det spirituelle, arbejde på energiniveauet. Dette arbejde kan kombineres med en meditativ praksis, hvis omdrejningspunkt er væren, er-hed.